Groep 7

Koningsspelen 2020

Voor het alternatieve programma van de Koningsspelen, de quarantaine-editie, klik op deze bijlage! Foto’s en video’s van deze dag ontvangen we graag!

Koningsspelen 2020

Schoolwerk voor thuis

Beste ouders en leerlingen van groep 7a en 7b,
Op deze pagina staat wekelijks de weektaak waarmee jullie aan de slag gaan. Hierin staat de meeste informatie. Uitgebreidere opdrachten/instructies komen te staan op Cloudwise, dus houd dit ook goed (dagelijks) in de gaten.
De verwerking is voornamelijk digitaal en wij kunnen als leerkrachten controleren hoe het werk jullie vergaat. Heb je vragen of opmerkingen, dan graag even een berichtje via Parro of het prikbord.

Werkrooster groep 7b – 11 mei tot 15 mei
Werkrooster groep 7 – 18 mei tot 29 mei

Weektaak 1 – Groep 7
Weektaak 2 – Groep 7
Weektaak 3 – Groep 7
Weektaak 4 – Groep 7
Weektaak 5 – Groep 7
Weektaak 6 – Groep 7

 

Anne Frank Vlog

Anne Frank vlog 1 & 2

In de week van 30 maart tot 3 april wilden we met groep 7 meedoen met de campagne ´Slaap Lekker´, om de kinderen te leren wat het belang is van een goede nachtrust voor je ontwikkeling. In aangepaste vorm kunnen de kinderen hier thuis mee aan de slag. In deze ouderbrief vindt u hierover meer informatie.

Inlog Thuis Werken

In verband met de huidige maatregelen van het kabinet, proberen wij ervoor te zorgen dat de leerlingen zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen.

Via onderstaand stappenplan kunt u lezen hoe de leerlingen moeten inloggen om bij hun schoolvakken te komen. In principe werkt dit hetzelfde als hoe dit op school gebeurt. Mocht u er niet samen uit komen met uw kind, neemt u dan contact op met de leerkracht via Parro.

Stappenplan Inloggen Cloudwise