Groep 8

Koningsspelen 2020

Voor het alternatieve programma van de Koningsspelen, de quarantaine-editie, klik op deze bijlage! Foto’s en video’s van deze dag ontvangen we graag!

Koningsspelen 2020

Beste ouders/verzorgers en kinderen van groep 8,

In dit document vinden jullie de stof voor het thuisonderwijs voor de eerste week. Wij hebben zoveel mogelijk stof uitgekozen die zelfstandig te maken is. Daarnaast is er extra werk toegevoegd om ons voor te bereiden op de cito. Alle documenten voor de extra opdrachten ( project: boekendoos) zijn te vinden op het prikbord van Cloudwise. De boekjes om de cito te oefenen liggen gekopieerd op school, een ophaalschema volgt van Mattheo.

thuiswerk week 1
Thuiswerk week 2 groep 8
Thuiswerk week 3 groep 8
Thuiswerk week 4 groep 8
Thuiswerk week 5 groep 8
Thuiswerk week 6 groep 8

Inlog Thuis Werken

In verband met de huidige maatregelen van het kabinet, proberen wij ervoor te zorgen dat de leerlingen zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen.

Via onderstaand stappenplan kunt u lezen hoe de leerlingen moeten inloggen om bij hun schoolvakken te komen. In principe werkt dit hetzelfde als hoe dit op school gebeurt. Mocht u er niet samen uit komen met uw kind, neemt u dan contact op met de leerkracht via Parro.

Stappenplan Inloggen Cloudwise