Nieuws

Aankomende week (24 juni t/m 28 juni) volgen we op de Petraschool een tropenrooster in verband met de aangekondigde hitte.  U wordt op de hoogte gehouden als er aanpassingen nodig zijn op onderstaande informatie

Groepen 1 en 2 (onderbouw locatie)
Voor de kinderen (en leerkrachten) van de  groepen 1/2 geldt het volgende:

  1. Het continurooster geldt voor de dinsdag en donderdag (De kleuters zijn immers op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag al vrij).  De kinderen eten dinsdag en donderdag samen met de leerkrachten op school (dus eten en drinken mee) en de leerkrachten worden ondersteund door de overblijfmoeders en onderwijsassistenten. De school gaat uit om 14.15 uur. Vanzelfsprekend bouwen de leerkrachten een alternatief programma in met meer rust en drinkmomenten.

Groepen 3 en 4.
Voor de kinderen (en leerkrachten) van de  groepen 3 en 4 geldt het volgende:

  1. Het continurooster geldt voor de maandag, dinsdag en donderdag. (De kinderen zijn immers op woensdagmiddag en vrijdagmiddag al vrij). De kinderen eten maandag, dinsdag en dondeedag samen met de leerkrachten op school (dus eten en drinken mee) en de leerkrachten worden ondersteund door de overblijfmoeders en onderwijsassistenten. De school gaat uit om 14.15 uur. Vanzelfsprekend bouwen de leerkrachten een alternatief programma in met meer rust en drinkmomenten

Groepen 5 t/m 8 

  1. Voor de groep 5 t/m 8 geldt het continurooster voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (De kinderen zijn immers op woensdagmiddag vrij).
  2. De kinderen eten maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag samen met de leerkrachten op school (dus eten en drinken mee) en de leerkrachten worden waar nodig ondersteund door de overblijfmoeders. De school gaat uit om 14.15 uur. Vanzelfsprekend bouwen de leerkrachten een alternatief programma in met meer rust en drinkmomenten.