Nieuws

Spaar je mee?

Van woensdag 7 september tot en met dinsdag 11 oktober 2016 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden voor basisscholen! Samen met familie en vrienden kunnen de klanten sparen voor spel- en leermaterialen voor de basisschool van hun kinderen.

Er zijn ruim 1400 basisscholen die meedoen aan Sparen voor je School, waaronder dus de Petraschool uit Nunspeet. Op deze site(https://jumbosparenvoorjeschool.nl/ ) is meer informatie te vinden.

Hoe werkt het?

Elke basisschool kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je School’ actie onder de deelnemende basisscholen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Basisscholen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Dit kun je zien op de pagina’s van de basisscholen op deze site. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe glijbaan, een step, (houten) spellen, een klimrek of een voorraad knutselmaterialen!

Hoe kan je sparen voor de Petraschool?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kun je heel eenvoudig jouw schoolpunten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Iedere school heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren?

Hoe meer schoolpunten de school van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal scholen in die regio. In Nunspeet is dit budget 10.000 euro!

Helpt u mee met sparen?